در دنیای امروزی به خوراکیا و مواد غذایی بسته بندی و آماده فروش، کمتر از گذشته میشه اعتماد کرد.
خیلی از کارخانه ها و تولید کننده ها به خاطر کاهش هزینه های تولید یا واسه عرضه اجناس با قیمتای ارزون تر، از مواد مصنوعی یا دیگر مواد نامربوط در روند تولید جنسای خود بهره می گیرن که خیلی مورد پسند نیس.
به طور مثال، عسلایی که با قیمت ارزون ارائه می شن، چیزی جز ترکیب سیروپ و اسانس نیستن.

یا حتی روغنای طبیعی مثل روغن زیتون کارخانه ای هم قابل اعتماد نیستن چون ممکنه در مواد تشکیل دهنده اونا پالم یا روغن سویا اضافه شده باشه.

به همین منظور، ۷ نمونه از مواد غذایی که در بیشتر مواقع جعلی و ساختگی هستن اما به شکل مواد طبیعی و واقعی عرضه می شن رو در زیر براتون معرفی کردیم و در ادامه نوشته ایم که چیجوری می تونین از فریب خوردن خود پیشگیری کنین.

همراهمون باشین.

پودر قهوه آماده

پودرهای قهوه آماده ای که از فروشگاه ها و سوپرمارکتا خریداری می کنین، قهوه خالص نیستن و آردِ جو، گندم یا سویا به اونا اضافه شده.
کارخانه های تولیدی به خاطر کاهش هزینه های تولید، از این آردها استفاده می کنن.

راه حل: به جای خرید پودر قهوه، دانه های قهوه رو خریداری کرده و در خونه آسیاب کنین.

آب انار

روی پاکتا و بطریای آب میوه های آماده، عبارت ۱۰۰ درصد طبیعی درج شده.
اما باید بدونین مثلا آب میوه هایی مثل انار یا کرن بری با آب میوه های سیب یا حتی آب ساده، مخلوط می شن.

راه حل: محتویات بطری که در پشت اون درج شده رو بخونین و واسه تشخیص طبیعی بودن یا نبودن آب میوه، به غلظت اون توجه کنین.

روغن زیتون

روغن زیتونایی که به عنوان خالص و طبیعی عرضه می شن عموما ترکیبی از روغنای ارزون تر مثل روغن ذرت، پالم یا حتی روغن سویا هستن.

راه حل: مقداری از روغن رو درون لیوان ریخته و اونو در یخچال بذارین. روغن زیتون واقعی باید در ته لیوان کمی رسوب داشته باشه.

پنیر پارمسان

پارمسانای قالبی یا پودر پنیرهایی که به عنوان پارمسان خریداری می کنین، ترکیبی از دیگر پنیرهای ارزون قیمت رو هم در خود دارن.

راه حل: قبل از خرید حتما نوشته های روی بسته بندی رو بخونین و مطمئن شید که یه پنیر واقعی خریداری می کنین.

عسل

بیشتر عسلایی که در بازار ارائه می شن، ترکیبی از سیروپ و فروکتوز مصنوعی هستن که طعم شیرین به اونا ببخشد.

راه حل: روش نگهداری درج شده روی بسته بندی رو بخونین؛ عسل طبیعی به قرار گرفتن درون یخچال احتیاجی نداره.

این گوشت قرمز رنگی که در تصویر سمت چپ می بینین، ماهی سالمون نیس.
باید بدونین که خیلی از رستورانا واسه کاهش هزینه های خود از ماهیایی غیر از سالمون واسه سرو سوشی استفاده می کنن.

راه حل: اگه دوست دارین یه ماهی واقعی بخورین، بهتر اینه که ماهی کبابی یا سرخ کرده سفارش بدین.

در میان همه غذاهای جعلی و ساختگی، این نمونه از همه خطرناک تره. بعضی از برنجا از مخلوط پلاستیک ساخته می شن و شکل و حتی عطر مشابه برنجای معمولی دارن.

راه حل: برنجای جعلی درون آب خیس نمی کشن و مثل پلاستیک می سوزن. هنگام خرید، به کارخانه تولیدی و مارک برنج توجه کنین و ماده غذایی رو از فروشگاه هایی که صد در صد قابل اعتماد هستن، بخرین.

این مطلب را هم از دست ندهید :   اسپانیایی ها، به پارک لاله تهران آمدند