ذرت مکزیکی یکی از غذاهای خیابانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در کشور ماست که در هر فصلی از سال هم مشتریهای خود رو داره.
بمونه که در روزای سرد، بخاری که همراه با عطری آویشن و کره از لیوان ذرت مکزیکی بلند میشه و پنیرهایی که در بین دانههای ذرت کش میآیند، محبوبیت اونو دو برابر میکنن. اما شاید باحال باشه بدونین که این خوراکی خوشمزه، همونجوریکه از اسمش پیداست، غذای خیابانی مکزیکیه.
برابر انگلیسی ذرت مکزیکی، Esquitesه که روی چرخهای غذاهای خیابانی و در لیوان سرو میشه و بهتره که با ذرتهای تازه و فصلی درست شه.
ذرت مکزیکی طبق روال بیشتر غذاهای مکزیکی بای تند و آتشین باشه. اما اگه خیلی علاقهای به فلفل ندارین، میتونید فلفل کمتری استفاده کنین، اما پیشنهاد میکنیم این ادویه رو به طور کامل از ذرت مکزیکی حذف نکنین.
با در نظر گرفتن محبوبیت این غذای خیابانی، در ادامه این مطلب روش جفت و جور ذرت مکزیکی خونگی رو براتون آموزش دادهایم.
تماشا کنین: ۴ روش جور واجور واسه کباب کردن بلال
مدل مکزیکی که با نوع ایرونی اون فرق داره
- تعداد: ۲ نفر
- زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
- زمان پخت: ۷ دقیقه
مواد لازم
- ۲ پیمانه دانه ذرت تازه
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۲ قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری مایونز
- ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
- ۱ عدد لیموترش
روش درست کردن
- کره رو در تابه گرم کنین. فلفل سبز خرد شده رو درون اون بریزین و به مدت ۲ دقیقه تفت بدین. در صورت تمایل میتونید یه حبه سیر خرد شده رو هم به همراه فلفل تفت بدین تا طعم و عطر بهتری پیدا کنه.
- دانههای ذرت، نمک و پنیر رو اضافه کنین و ۴ دقیقه دیگه تفت بدین. بعد از روی حرارت وردارین و کنار بذارین تا خنک شه.
- پس از خنک شدن، مایونز رو اضافه کنین و در کاسه سرو کنین.
- تو یه پیاله، فلفل قرمز و قلقل چیلی رو با هم مخلوط کنین. بعد به اندازه دلخواه از اون روی ذرت مکزیکی بریزین. در مرحله آخر میتونید مقداری پنیر مکزیکی خرد شده ریخته و با یه برش لیموترش سرو کنین.
- یا در صورت تمایل میتونید پیازچه خرد کرده و روی اون بریزین.
تماشا کنین: بلال کبابی در ۴ طعم جور واجور
مدل ایرونی که با دستور جفت و جور اصلی اون فرق داره
همونطور که گفتیم، در ایران هم ذرت مکزیکی از خوراکیهای پرطرفداره و در کیوسکهای مخصوصی به صورت تازه به فروش میرسد.
با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی شناخته و فروخته میشه، ولی روش درست کردنٔ اون در ایران فرق داره؛ به این صورت که در دستور پخت ایرونی، عموماً قارچ و پودر آویشن بهکار میرود.
شاید باحال باشه بدونین که عرضهٔ ذرتهای مکزیکی در ایران از ابتکارات مجید بحرینی فارغالتحصیل رشته کشاورزیه.
به گفته اون: «تنها کشوری که در جهان مردم اون از این ذرت بسیار استفاده میکنن، کشور مکزیکه و به دلیل این که روشٔ به کار گیری اون در ایران بسیار مثل کشور مکزیکه در بین مردم با عنوان ذرت مکزیکی شناخته شدهاست.»
تماشا کنین: روش درست کردن بلال مکزیکی
ذرت مکزیکی خونگی به سبک ایرونی
مواد لازم
- ۱ قوطی کنسرو ذرت شیرین
- ۳۰ گرم کره گیاهی
- ۵۰ گرم قارچ خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل مشکی
- پنیر پیتزا در صورت تمایل
روش درست کردن
- قارچ رو به صورت ورقه ای خرد کنین و همراه کره گیاهی کمی تفت بدین.
- کنسرو ذرت رو به قارچا اضافه و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف رو ببندین تا ذرتا به طور کامل داغ شن.
- واسه کنسرو ذرت رو به قارچا اضافه کنین و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف رو ببندین تا ذرتا به طور کامل داغ شن.
- تو یه کاسه، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل مشکی، مایونز، پنیر پیتزا و آبلیمو رو به اون اضافه کنین و هم بزنین.